Tehvorom Snagov SRL este o societate comerciala infiintata in Decembrie 2002, avand ca obiect principal de activitate comercializarea gamei complete de motounelte Stihl precum motoferăstraie, motocoase, foarfeci de gradină, emondoare de înălţime, suflante, pulverizatoare, tocătoare cu sac colector, curăţătoare, precum şi maşini de debitat şi burghie. În plus, pentru siguranţa utilizatorului, STIHL oferă o linie specială de echipament de protecţie.

De asemenea, comercializăm sub marca VIKING o gamă completă de produse pentru îngrijirea grădinii şi a spaţiilor verzi, precum maşini, roboti şi tractoraşe de tuns iarba, tocătoare de grădină şi motocultoare. Am devenit dealer autorizat Stihl in anul 2004.

Ne mandrim că suntem un reprezentant autorizat STIHL și ca va putem furniza o gamă largă de motounelte, accesorii si piese de schimb originale de care aveți nevoie.

Echipa noastra este aici pentru a va consilia in legatura cu alegerea utilajului potrivit, modul de functionare, utilizare si intretinere, precum si cu rezolvarea oricarei probleme de service in garantie si post garantie, in cadrul atelierului de la sediul nostru din Soseaua Snagov, nr 109, Snagov, Ilfov.